Οι Υπηρεσίες μας

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και μια, χωρίς καμμιά απολύτως υποχρέωση, προσφορά για οποιαδήποτε εργασία μόνωσης χρειάζεστε!

Κυβερνητική αίτηση για επιδότηση (Ελληνικά)

Θερμομόνωση Οροφής

Αυτό περιλαμβάνει μόνωση της οροφής των χώρων σας για την προστασία από τη ζέστη και το κρύο, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει μείωση των αναγκών θέρμανσης/ψύξης και έτσι απαιτείται λιγότερη ενέργεια εξοικονομώντας χρήματα.

Το σπρέι αφρού πολυουρεθάνης εφαρμόζεται απευθείας στην οροφή του κτιρίου σας σε στρώματα για να επιτευχθεί το απαιτούμενο πάχος και είναι εφαρμόσιμο σχεδόν αμέσως καθώς στερεοποιείται κατά την επαφή.

Ο αφρός μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες συμπεριλαμβανομένων των ξύλο, τούβλο, σκυρόδεμα και μέταλλο.

Αδιάβροχη Μόνωση

Μια αδιάβροχη μόνωση της οροφής του κτιρίου σας θα διασφαλίσει ότι η υγρασία δεν θα εισέλθει στο κτίριο που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε διάβρωση των δομικών υλικών και των ζημιών στην κατασκευή λόγω της υγρασίας.

Αυτή η υδατοστεγής στεγανοποίηση θα εφαρμοστεί στην οροφή σε στρώσεις για να επιτευχθεί το απαιτούμενο πάχος και πάλι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες όπως ξύλο, τούβλο, σκυρόδεμα και μέταλλο.

Το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες που υπερβαίνουν κατά πολύ τις θερμοκρασίες που παρατηρούνται στην Κύπρο.

Γενική Μόνωση

Μόνωση η οποία εφαρμόζεται εντός των τοίχων για την προστασία από τη ζέστη και το κρύο – εξασφαλίζοντας και πάλι μια μείωση του κόστους θέρμανσης/ψύξης και ως εκ τούτου χρημάτων.

Εφαρμόζεται εντός ή επί των τοίχων, το υλικό παγιδεύει τον αέρα για να παρέχει ένα αποτελεσματικό στρώμα μόνωσης που κρατά τη θερμότητα μέσα στο κτίριο και τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα έξω και το αντίστροφο το καλοκαίρι.

Βιομηχανικά Δάπεδα

Υψηλών προδιαγραφών και πολύ ανθεκτικό δάπεδο για χώρους όπου απαιτείται συνεχής χρήση του δαπέδου. Μεταξύ άλλων, μπορεί να εφαρμοστεί σε βιομηχανικούς χώρους, δάπεδο σε χώρους όπου υπάρχουν τρόφιμα, γκαράζ, εκθεσιακούς χώρους και πολλά άλλα.

Εφαρμόζεται απευθείας στο σκυρόδεμα σε στρώσεις, ενώ το πάχος δαπέδου καθορίζεται από την εφαρμογή που απαιτείται και εξασφαλίζει χρόνια συνεχούς χρήσης χωρίς προβλήματα.

Επικοινωνία

Το Γραφείο μας

Πάφου 40, Δάλι, 2540 Λευκωσία, Κύπρος