Ποιοί Eίμαστε

Από τη θερμομόνωση ταράτσας έως την αδιάβροχη μόνωση, τη γενική μόνωση και τα βιομηχανικά δάπεδα, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών.

Η Duratherm Insulation ιδρύθηκε το 2007 στο Δάλι, στη Λευκωσία ως μια εταιρεία που προσφέρει θερμομόνωση οροφής για κατοικίες, κτίρια γραφείων, καταστήματα, αποθήκες υπόστεγα και φάρμες σέ ένα επίπεδο που δεν ήταν διαθέσιμο στην αγορά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Από την αρχή, η εταιρεία χρησιμοποίησε οικολογικά υλικά μόνο, φιλικά προς το περιβάλλον, μία από τις ελάχιστες εταιρείες στην αγορά που το έπραξε αυτό καθώς επίσης και διαδικασίες εγγεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αρχικά, η εταιρεία πρόσφερε υπηρεσίες στεγανοποίησης της οροφής, αλλά μετά επέκτεινε τις δραστηριότητές της ώστε να συμπεριλαμβάνει τη Θερμική Μόνωση Οροφής, Γενική Μόνωση και Βιομηχανικά Δάπεδα.

Η υποστήριξη στην εξυπηρέτηση του πελάτη ήταν και θα είναι πάντα υψίστης σημασίας για την Duratherm Insulation, με στόχο την εξασφάλιση της πλήρης ικανοποίησης του πελάτη.

Μόνο τα Καλύτερα

9

Φιλική προς το περιβάλλον

Ως διαχειριστές του περιβάλλοντος, ασπαζόμαστε βιώσιμες πρακτικές. Η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών όχι μόνο αντανακλά τη δέσμευσή μας στον πλανήτη, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι οι πελάτες μας επωφελούνται από λύσεις μόνωσης που είναι τόσο αποτελεσματικές όσο και περιβαλλοντικά υπεύθυνες.
9

Εστίαση με επίκεντρο τον πελάτη

Η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας. Η υποστήριξη πελατών πριν και μετά την πώληση δεν είναι απλώς μια υπηρεσία. είναι μια δέσμευση που ενσωματώνεται στο ύφασμα της εταιρείας μας. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες, διασφαλίζοντας ότι κάθε αλληλεπίδραση με την Duratherm Insulation αντανακλά την αφοσίωσή μας στην πλήρη ικανοποίησή σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

Επικοινωνία

Το Γραφείο μας

Πάφου 40, Δάλι, 2540 Λευκωσία, Κύπρος